Нова година завладя страната! Какво се случи?

Точно 256 души завинаги ще забравят лафа "Дай пет" след новогодишната нощ и още новини

   
 
Нова година завладя страната! Какво се случи?

Последните новини, които достигнаха до редакцията от нашите тайни кореспонденти, които вече месец никак не могат да изтрезнеят. Колко са верни и колко въображаеми си прецени сам. Предлагаме ти добро настроение без махмурлук на сутринта.

Според доклад на УМБАЛСМ Пирогов: точно 256 души завинаги ще забравят лафа "Дай пет" след новогодишната нощ.

Според СДВР към МВР за последната седмица в Студентски град има 10 прецедента. Студентки, които твърдят, че са изнасилени – сами са влезли в квартирата и са се съблекли.

От Министерство на отбраната твърдят, че в новогодишната нощ, за забавление, са използвани повече боеприпаси, отколкото разполага българската армия. В оправдание, генерал Радоев (все още подпухнал) заяви: "Ние си имаме НАТО да ни пази и Червен генерал – да ни срами!"

В чест на застъпването в длъжност на новия президент, от БАН създадоха нов сорт мандарини. Те не миришат на Коледа, а на 9 септември.

В Централен Софийски затвор са забелязани украси на снежинки от хартия по прозорците – още през октомври. При обиска преди дни не е намерена нито една ножица.

На сграда, намираща се на булевард Дондуков, по погрешка е написано честита 217 година. Съдейки по състоянието на фасадата – грешката е вярна.

В Бежанския център в столичния квартал Овча купел се появиха интересни снежни човеци с обрязани моркови. Мъжете от квартала излязоха на протест – жените гледали любопитно.

Според БАН сборът на изхарчените пари за елхички, дядо коледовци и прочие коледни украси ще надмине няколко пъти наркооборота за Декември. Изключение правят столичните квартали Люлин и Студентски град.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ