Какво е да живееш в къща от филм на ужасите?

02.05.2020, 14:00

Болна работа!

   
 
Какво е да живееш в къща от филм на ужасите?

Къщата, вдъхновила цял филм на ужасите, сега е дом на една безстрашна двойка. На 21 юни Кори и Дженифър Хайнцен закупили фермерската къща в Харисвил, Род Айлънд, САЩ, където са се случили паранормалните събития, пресъздадени в "Заклинанието". В интервю за Sun Journal двойката заяви, че не минало много време откакто живеят там, когато около къщата започнали да се случват призрачни неща.

Издаден през 2013 г., "Заклинанието" следва няколко свръхестествени събития, които тероризират Роджър и Каролин Перон, както и техните пет дъщери, след като те се местят във въпросната къща в началото на 70-те. В крайна сметка семейството търси помощ от известните паранормални следователи Ед и Лотарин Уорън, които също разследват убийствата в Амитивил. Излишно е да казваме, че  семейство Перони не остават в къщата твърде дълго.

Въпреки че ужасяващият разказ може да накара обикновения човек да избяга надалеч, но вместо това новите собственици на жилища са "очаровани" от нея. Всъщност Кори е паранормален следовател и посещава къщата, преди да я купят. Преди това той дори се е среща и с Андреа Перон, която е израснала в този дом.

2174888

Кори описва къщата като картина на Норман Рокуел. "Веднага се влюбихме в нея", -  казва той. "Осем и половина декара, река отзад и езерце. Толкова е тихо там долу. Историята на къщата няма значение. Тя е просто един красив дом. Разбира се, не и е без странности." - допълва Кори.

Отварят се врати, чуват се стъпки и почуквания" - споделя той. "Трудно ми беше да остана там сам. Може да се каже, че в къщата се случват много неща." - допълва Кори.

Ама живей си там, Кори, щом те влече. Нас лично ни побиват тръпки само като си помислим за това място, а какво остава да живеем там.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 11.07.2020 | 00:33
1 Как да получите добро разширяването на пениса без операция, но с естествени билкови медицина, когато се свързах с д-р Subla за неговата пениса уголемяване медицина, и той подготвя естествени билкови медицина без странични ефекти Имам най-доброто разширяване на пениса, че някога бихте могли да си помислите, Аз се наслаждавам на добър секс и имат хубаво време с партньора си, можете да се свържете с него чрез WhatsApp; +2349034287285 или имейл; dr.sublatradictionhome@gmail.com за помощ, ако имаш нужда...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ