Адски бензинови косачки от Honda и Световен рекорд на Гинес

13.06.2019, 15:00

Време е да подкастрим ливадата с мощен звук и огромна скорост

   
 
Адски бензинови косачки от Honda и Световен рекорд на Гинес

Много компании имат своеобразно хоби: да пускат периодически някакъв не особено адекватен продукт. Понякога в качествоти на традициите, а понякога като каприз на ръководството. Разбира се, всичко има за цел да се превърне PR политика, но пък да следиш тези продукти винаги е доста интересно.

Honda, освен коли и мотоциклети, произвежда и косачки за трева – основният инструмент за релаксация на американските мъже на средна възраст. Както знаеш тогава мъжете претърпяват криза и много от тях се връщат в детските си години – най-вече в идеята да си премерят репродуктивния орган с другите мъже (със съседа). Сега нека вземем всичко това и добавим необходимостта всяка седмица да се коси тревата и ще получим супер бруталната пращяща от ярост и тестостерон косачка на Honda.

Honda бързо усети тенденцията, така че периодично актуализира собствената си косачка с бруталното име Mean Mower. Записът в книгата на Гинес (160 км / ч за 6 секунди), както и символът 666 в адреса на видеото в YouTube - сами говорят.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ