снимки

Популярната Facebook страница "Outré Bizarre" споделя странни снимки, които са колкото объркващи, толкова и забавни. Ето тук можеш да видиш някои от най-добрите и да се опиташ да познаеш какво се случва на тях!
В хода на ежедневието си Борис Бланшоз се натъква на скрито съкровище - случаи на парейдолия, които го карат да се усмихва и понякога дори да избухва в смях. Той споделя с нас близки срещи с тези лица и форми, скрити на най-неочаквани места.
Тези изображения са способни да те накарат да изпиташ безброй различни емоции едновременно. Сподели в коментар как се чувстваш, докато ги гледаш!
Винаги, когато си помислиш, че си най-големия карък на планетата се сети за тези снимки Сега по-спокоен ли си?
Изпрати тази галерия на приятел без да му казваш нищо! Всяка снимка тук е способна да ти докара лудост, така че гледането е на собствена отговорност!
Из мрежата е пълно с всякакви извращения. Днес ти показваме поредна порция с прокълнати снимки, от които ще те заболи главата! Приятно прекарване!
Парейдолията е интересен трик, който мозъкът ни играе с нас. Понякога, когато гледаме произволни форми, виждаме познати неща като лица или предмети, които всъщност не са там. Например, може да видим лице на фурната или форма на заек в...
"Изображения, които изискват повече контекст" е страница, в която ще откриеш изключително озодачаващи снимки. Създадена само преди няколко години, тя вече е натрупала близо 645 000 последователи, търсейки съдържание, което изглежда странно и...
Някои на пръв поглед невинни неща могат да бъдат изключиелно изнервящи. Този subreddit е дом на огромна колекция от изображения, показващи всякакви дразнещи неща и ситуации. Ето, ядосвай се на воля!
Страницата r/OldSchoolRidiculous е създадена през декември 2013 г. Тази онлайн общност е известна с това, че се присмива на предишни епохи. Остарелите неща, които тези хора представят, варират от обидни социални норми до безполезни модни...
Понякога хората правят неочкавани неща, но още по-изненадващо е, когато някой успее да документира тези странни моменти. Разгледай следващите снимки и се опитай да отгатнеш какво се случва на всички тези странни кадри!
Същестува акаунт в Instagram, наречен "Прокълнати изображения", който е създаден с единствената цел да тества нашите граници. В него се споделят произволни снимки без контекст, които могат да шокират всеки!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ