Честита нова година, диваци!

01.01.2015, 10:20

Ето какви са пожеланията ни към вас

   
 
Честита нова година, диваци!

Ей, на! Вече живеем в 2015 г. и трябва да признаем, че за пореден път 12-те месеца се изнизаха твърде бързо. Направо не ги усетихме. Понеже нашият екип се състои от хора, които по принцип не обичат да обещават каквото и да било, защото после не го изпълняват, решихме, че е най-добре да заменим обещанията с пожелания.

На всички вас, нашите верни читатели, пожелаваме да живеете в една страхотна България. Ако пък вече сте избрали друга страна, ви желаем все по-често да намирате поводи да се върнете обратно при нас. Пожелаваме ви още да бъдете горди където и да сте, да познавате историята си, за да не допускате грешките от миналото. Да се обграждате само със смислени хора, за да не ви губят времето. Да се учите на човещина, добрина и кавалерство.

Пожелаваме ви още да не обичате насила, да правите деца, да пътувате по целия свят и да прегръщате повече своите роднини. Да бъдете отговорни хора, вършещи всичко, което зависи от тях, а не очакващи някой да ги отмени. Желаем ви да сте честни българи, редовни гласоподаватели, отговорни шофьори и всеотдайни родители. Пожелаваме ви да сте щастливи и винаги диви.

Всъщност всичко, което ви желаем, пожелаваме и на себе си. И сме сигурни, че ще се сбъдне, защото зависи единствено от нас самите! Наздраве!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ