Ужасът от детските книжки  17 Виж всички снимки

26.05.2017, 20:00

Тези японци за пореден път ни изумиха!

   
 
<p><span>През 60-те и 70-те години в Япония се появили множество слисания и книги с истории за чудати създания и ужасяващи чудовища. Създател на колекцията, която предстои да видите е <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Годжин</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Ишихара</span> и е била публикувана в "Илюстрирана книга на японските чудовища" и е ориентирана към детска публ</span>ика.</p>

През 60-те и 70-те години в Япония се появили множество слисания и книги с истории за чудати създания и ужасяващи чудовища. Създател на колекцията, която предстои да видите е Годжин Ишихара и е била публикувана в "Илюстрирана книга на японските чудовища" и е ориентирана към детска публика.

През 60-те и 70-те години в Япония се появили множество слисания и книги с истории за чудати създания и ужасяващи чудовища. Създател на колекцията, която предстои да видите е Годжин Ишихара и е била публикувана в "Илюстрирана книга на японските чудовища" и е ориентирана към детска публика. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ