Томми Ли нокаутиран от сина си (+ видео)

19.06.2018, 17:00

Идиотизмът явно се предава генетично

   
 
Томми Ли нокаутиран от сина си (+ видео)

Очевидно денят на бащата не е минал добре за всички. 

На 17 юни 55-годишният барабанист на Mötley Crüe, Томми Ли, написа в Instagram пост в чест на баща си:

"Да бъдеш баща не е лесно! Писна ми от фалшивите глупости в Instagram... нека бъдем честни: всичко това е като овеселително влакче, ок? Баща ми ме научи да уважавам всички и всичко и да се грижа за онези, които обичам. Той ме научи да оценявам притежанията си и да бъда благодарен за нещата, които съм получил. Прецаках се много пъти, но винаги съм се изправял отново след това."

2069806

"Някой път се чувствам, че се провалих като баща, защото децата ми не разбират стойността на нещата. Ако счупят нещо, на тях не им пука, защото ще получат ново. Ако наранят някого, на тях не им пука, защото е пълно с хора, които им казват, че всичко е ок. Никога не съм искал това за децата си."

Томми Ли продължава, обвинявайки бившата си жена, Памела Андерсън, за разглезените си синове, завършвайки, че нищо не може да ни подготви за бащинството. 

Не след дълго 22-годишният син на Томми Ли взе Instagram в свои ръце и написа изчерпателен и заплашителен отговор.

"Спомняш ли си какво се случи последния път, когато каза подобни глупости? Нощ-нощ", реферирайки към инцидента, когато Брандън нападна баща си и го трупяса в несвяст. 

2069805

"Ако си мислиш, че сме толкова лоши, трябваше да се появяваш по-често на рождените ни дни и бейзболните игри.", продължава Брандън, "Човек като теб не може да отгледа мъж като мен... Просто продължи. Всички го направихме. Иначе отново ще те сложа да спиш", завършва той.

След 22-годишният син публикува клипче на лежащия в несвяст рокер с думите "Изглеждаш ми поспалив, Томми".

На клипчето, заснето от самия Брандън, се вижда как баща му лежи неподвижен, а новата му годеница се вайка наоколо.  

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ