Странни неща, които можеш да си наемеш по света

24.11.2017, 19:00

Безумие!

   
 
Странни неща, които можеш да си наемеш по света

В днешно време хората продават и отдават какво ли не. Това са най-абсурдните примери!

Кутия от iPhone (Русия)

2005820

Да се сдобиеш с iPhone си е скъпичко удоволствие. Затова някои умни и предприемчиви хора отдават опаковката под наем, за да можеш да си направиш селфи с нея и всички да си мислят, че имаш iPhone.

Куче (САЩ)

2005815

Напълно нормална практика в щатите. За 15 долара на час можете да тествате куче от определена порода и да решите дали можете да живеете с него или не.

Гушкач (САЩ)

2005822

Компанията Snuggle Buddies предоставя специално обучени жени, които ще ви прегръщат, докато не се развеселите. За 60-80 долара на час, можете да изберете профил от сайта и да направите поръчка.

Коза (САЩ)

2005817

Те идеално косят тревните площи. Наемането на една такава "косачка” струва около 100 долара на ден.

Зъл клоун (Швейцария)

2005827

Той може да застава под прозореца на избраната от вас жертва, да я плаши с физиономиите си, да ѝ пише заплашителни писма и дори да се обажда по телефона.

iPhone (Великобритания)

2005825

Услугата е доста скъпа и обикновено се предлага на тези, които искат да тестват удобството на устройството, преди да го купят.

Член на семейството (Япония)

2005826

Ако винаги си мечтал да имаш по-малък брат или пък забавен чичо, в Япония можеш да си ги наемеш. Ако пък приятелката ти бърза да се ожените, можете да я запознаете с фалшиви родители.

Съпруга (Белгия)

2005818

 

На уебсайта на белгийската служба "Съпруга под наем" има възможност да се избере "временна съпруга" по външни параметри като височина, цвят на очите и косата и фигура. Тя ще дойде и ще внесе ред и уют в дома ти. Без интимност, но все пак ще е уютно.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ