Този паяк прави паяжини, по-здрави и от Кевлар  2 Виж всички снимки

14.12.2018, 11:00

Просто не стъпвайте в Мадагаскар

   
 

Има ли по-досадно нещо от това да се наденеш на паяжина? Разхождаш си се с природата, лафиш си с приятел и като се радвате, че най-после не гниете у дома пред компютъра, а дишате чист въздух. И тогава сякаш минаваш през невидимо силово поле, започвайки да стенеш в раздразнение "Изгорете тази проклета гора!!!". 

2072337

Ако трябва да сме честни обаче, паяжините като цяло не са трудни за премахване от лицето. Само дето всички ще разберат, че си пищял като жена. Но не е такъв случаят, ако попаднете на паяжината на Дървесния паяк на Дарвин. Е, добрата новина е, че няма как да я пропуснете, защото е с размерите на риболовна мрежа - дължина до цели 80 фута.

2072334

Но само го погледнете! Най-ужасяващата новина е, че това чудо на природата произвежда паяжина, по-здрава и от Кевлар. Да, паякът не може да ви погълне, но ще се озорите доста преди да я свалите от тялото си, докато приятелите ви се смеят на безопасно разстояние. Поне този път истерията ви покрай паяци ще е оправдана. Ако наистина имате такава, просто не стъпвайте в Мадагаскар. Положението не е като в анимираните пълнометражни серии. 

2072340

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ