Кои ще са популярните трендове през 2018 година според Facebook?

15.12.2017, 13:00

Животът ни коренно ще се промени

   
 
Кои ще са популярните трендове през 2018 година според Facebook?

Светът, в който живеем се развива твърде бързо и хората постоянно ражда нови и нови тенденции, които се превръщат в масови. През изминалите няколко години животът коренно се промени поради напредването на технологиите. Сега именно социалните мрежи са мястото, което формира общественото мнение и дава тласък на модата в различните аспекти от живота.

Но какво ще навлезе и какво ще се утвърди още повече през наближаващата 2018 според Facebook? Нека разберем сега!

Продукти тип One size

Тук опростеността е главният фактор. Също така повишеното качество на този единствен продукт означава, че хората са по-склонни да купуват в големи количества и да бъдат лоялни към марката.

Пазаруване по абонамент

2014011

Персонализирането на абонаментни кутии ни позволява да получаваме повече от това, което ни харесва, при това по-често. Персонализацията е ключова и колкото повече предпочитания можем да въведем, толкова повече ще ни хареса крайният резултат.

Разпространение на крипто валутата

Някога възприемана като обменна единица в тъмната мрежа, Facebook очаква тя да взема все по-усилено участие в стандартния живот.

Жените ще придобият все повече власт

2014008

Производителите отдавна разбраха, че това кара жените да пазаруват много повече. Самият Facebook вижда огромен възход в броя на тенденциите, фокусирани върху жените, така че се гответе!

"Неофициални официални” празници

Това са определени дни на еди какво си, чиито описания често срещаме в социалните мрежи. През 2018 те би трябвало да достигнат своя пик с определени хаштагове за всеки специфичен ден.

Geeky култура

Тя малко по малко превзема света през годините, но явно Facebook смята, че през 2018 година, вманиачените смотаняци ще превземат света.

Обсъждане на различни предавания и сериали чрез социалните мрежи

2014010

Това вече ще се случва в момента, в който излъчват различни предавани, сериали и други чрез постове в Twitter. Абе ние предпочитаме да си ги обсъждаме на по чашка бира…

Приключенства в кухнята

2014007

На мода идват индийската кухня, както и тази от Бангладеш. Пригответе се за експерименти.

Природни обезболяващи

2014009

Още по-модерно ще стане всичко, което идва от природата. Вместо да приемаме хапчета, ще се допитваме до природните източници в борбата с болката.

Разширена реалност

2014006

Забравете за виртуалната реалност. На нейно място ще застане разширената реалност. Нагласете си телефона и очаквайте невероятно забавление.

Ботове и изкуствен интелект

 

През 2018 г. ще има покачване на смарт говорители, помощници и ботове. Звучи интересно!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ