Какво носи стилният мъжкар

Задължителните аутфити за мъжкия гардероб

   
 
Какво носи стилният мъжкар

Спорът за това кой пол е по-суетен е винаги актуален. В наше време борбата за трендмейкъри в обличането е безмилостно жестока. За да не губите по точки, запълнете пропуските във вашия гардероб, момчета! Ето и предложенията.

Разкопчано сако

1765234

По-голямата част от господата закопчават всички копчета на своя блейзър или сако. Това упражнение не е задължително, нито необходимо. Новите трендове и модели предполагат последното копче да остава откопчано. Това придава обуздана небрежност и дава свобода на движенията.

Лейъринг

1765232

В превод на български наслояване. Този метод на етажно обличане стил листа на зелка е изключително подходящ за есенния сезон. Практично и красиво чрез наслояването може да бъдете и тренди, и затоплени.

Без чорап

1765231

Че хавлиените чорапи са отживелица отдавна е ясно на всички ни. Новата вълна е да се носят обувки на босо или с чорапи тип търлък, които да не се подават извън обувката. По този начин голият глезен издължава крака и придава бохемско излъчване.

Костюм с кецове

82a71404-6bb4-b063-5b40-c218be886fc8

Този аутфит се превърна в мъжката черна рокля. Задължителен за мъжкия гардероб и основен за всеки сезон. Възможностите за експерименти са безкрайни.

Флорални принтове

eb20bf22-64f9-7a26-6502-8e6de0f83aab

Отдавна табутата в мъжкия гардероб са отживелица. Мъжете със стил прибягват все по-често към флоралните десени и това им придава необходимата пъстрота. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ