Искаш да излизаш с привлекателни жени? Изглеждаш ли добре, си спечелил половината битка!

22.05.2018, 12:00

Няколко съвета за безупречен външен вид

   
 
Искаш да излизаш с привлекателни жени? Изглеждаш ли добре, си спечелил половината битка!

Ако искаш да се присъединиш към мъжете, които излизат на срещи с привлекателни жени, първо ще трябва да подходиш критично към собствената си визия. Не, не е достатъчно да си милионер, а и притежанието на дълбоки джобове наистина да работи, надали това ще е причината, поради която ще искаш да блеснеш в очите на някоя жена. Преди всичко жените се нуждаят от уважение, а старанието да изглеждаш добре за нея е първата крачка, която тя ще разпознае като форма на внимание и почит към срещата ви. 

Поддържането на външния ти вид трябва да надскача редовното миене на зъбите преди лягане. Всъщност мий си зъбите два пъти дневно и ги почивствай с конец максимум веднъж на ден. Добре е да имаш под ръка освежител за уста или пък пакетче дъвки. Чисти зъби, чист дъх, красива усмивка - това е задължителен арсенал, особено след като имате намерение да прекарате вечерта, омайвайки жена с приказките си. 

2061338

Що се отнася до дрехите, не е достатъчно да ги изтупваш от време на време от попадналите по тях трохи. Подсигури се, че дрехите ти са изгладени и ти пасват. Не забравяй, че дрехите на един мъж изпращат сигнали на света около него за него. Носенето на риза е винаги класно решение, но ризата трябва да се подчинява на формите ти, оставяйки достатъчно място, за да дишаш, но не и да прелива. 

2061341

За да ти седи ризата максимално добре, трябва да поддържаш форма. Не, не е нужно да се престараваш и да гониш външния вид на Джон Сина или на Дуейн Джонсън "Скалата". Важното е да си във форма и да притежаваш здравословен външен вид. Разбира се, подобна цел изисква поставянето на правилните задачи: правилната тренировачна програма и правилната диета.

2061345

Не е нужно да ходиш избръснат до кожа. Времената се промениха все пак и на мода са брадите. Но знаеш ли кое не е никога на мода? Не е на мода да изглеждаш като клошар. Поне не сред жените. Компанията ти от австралопитеци може и да е на друго мнение, но в крайна сметка, ако ще ги слушаш, защо направо не започнеш да ги каниш тях на срещи? В този ред на мисли, поддържай брадата си във възможно най-доброто й състояние и форма. Използвай релевантните продукти и се допитвай до своя бръснар.

2061339

Детайлите, приятелю, са винаги от значение. В твоя случай, това означава - аксесоари! Подбирането на правилните аксесоари може да е пипкава работа, но в крайна сметка всичко опира до контекста на облеклото ти (избор на облекло, избор на цветове и т.н.) и съответно на контекста на срещата ти (местоположение, планове за вечерта, девойката и прочие). Нека обаче споменем базовите неща:

(a) чифт стилни, удобни и чисти обувки (моля ви, захвърлете криминално зле изглеждащите "официални" обувки със супер остър завършек към пръстите ви).

2061340

 

(б) часовник, който да се подава изпод ризата или сакото (времената на мобилните телефони направиха часовниците излишни като инструменти за измерването на времето, но никога няма да ги дискредитират като стилен акцент).

2061343

 

(в) кожен портфейл (със сигурност ще направи впечатление, докато плащате сметката).

2061337

 

(г) слънчевите очила са опционални, но почти винаги са добър акцент (избирайте очилата спрямо формата на лицето си: например, ако лицето ви има по-остри и квадратни форми, тогава се целете в очила с по-овални форми).

2061342

 

(д) колан с правилния цвят и правилната големина, и правилната катарама (избягвайте бутафорните катарами и се опитвайте цветовете на колана и обувките ви да съвпадат).  

2061344

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ