Момиче получи торта с Мария Кюри вместо с Марая Кери: когато имаш една работа за вършене и я объркаш

18.06.2019, 15:00

Трудно е да си представим как се е получило

   
 
Момиче получи торта с Мария Кюри вместо с Марая Кери: когато имаш една работа за вършене и я объркаш

Вероятно не може да си представим по-различни жени, които могат да се сбъркат от Марая Кери и Мария Кюри. Първата е световноизвестна поп певеца, филантроп, най-успешният музикант в цялата история на лейбъла Columbia. Втората – световно признат учен. Все пак бяха объркани и за това разбра целият Twitter. 

На 14 юни 2019 г. канадскata писателka Хариет Алида Лай публикува в Twitter снимка, която получи 44 500 ретуита за четири дни (постът е по-долу). На снимката има празнична торта с мрачна снимка на единствената жена носителка на Нобелова награда в две различни области на науката – Мария Кюри.

Разбира се, самата торта е достойна за ретуити, но стана хит благодарение на коментара, който Хариет остави над снимката: "Братовчедка ми от Англия каза на колегите си, че иска да тортата с Марая Кери. Те нещо се пообъркали и накрая тя получила тази торта. Това е Мария Кюри, която изглежда много празнично."

В крайна сметка, такава торта може да се приеме като комплимент от колегите към интелекта на братовчедката! Да не говорим за факта, че всеки може да яде усмихната Марая Кери, но не всички ще запазят апетита си при вида на Мария Кюри, която изглежда толкова строго от тортата. И това си е нещо!


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ