Мъж уби жена си и си купи секс кукла с парите от застраховката

02.05.2024, 12:00

А мислехме, че сме видели всичко...

   
 
Мъж уби жена си и си купи секс кукла с парите от застраховката

Съпруг, който убил съпругата си, осребрил нейните застрахователни полици и похарчил почти 2000 долара за секс кукла в реален размер.

Колби Трикъл се обадил на 911 сутринта на Хелоуин 2019 г., за да съобщи, че съпругата му Кристен Трикъл, на 26 години, се е застреляла в дома им в Хейс, Канзас. Отзовалият се полицай намира сцената за подозрителна, но съдебният лекар определя смъртта на Кристен като самоубийство три дни по-късно и Колби е освободен.

Колби, резервист от армията, получил повече от 120 000 долара за две животозастрахователни полици за Кристен.

Само два дни след като е получил изплащанията, Колби е закупил секс кукла, според следователите, които са продължили да работят по случая.

"Има период на траур, през който мисля, че всеки трябва да премине, когато любим човек умре. И да го накара да поръча този тип кукла само месеци след смъртта на съпругата му беше тревожно", казва детектив Джошуа Бъркхолдър каза в предаването "48 часа" на CBS News.

Сержант Брандън Хауптман, полицаят на местопрестъплението през 2019 г., казва, че му се струва странно, че Кристен е била само по бельо и че не е типично жена да посегне на живота си с нараняване на лицето. Освен това пистолетът на местопрестъплението изглеждал твърде голям, за да натисне спусъка.

Ченгетата арестуват Колби на 14 юли 2021 г. и журито го осъжда за смъртта на съпругата му през ноември 2023 г. Той получава доживотен затвор без право на замяна за 50 години.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ