За отмъщение: пич преспа с майката на идиота, който го тормозил в училище! (16+)

17.01.2022, 15:00

Ето как отмъщението е най-добре да се яде студено

   
 
За отмъщение: пич преспа с майката на идиота, който го тормозил в училище! (16+)

Рядко училището е повод за хубави спомени. Особено за тези, които са били зубари, смотани или просто страдалци, невписващи се в джунглата на училището. Но не всички са готови да отмъщават на мерзавците, които са ги тормозили в училище. Обаче ние намерихме един подобен случай...

Жителката на Бостън на име Ариел се обажда по телефонната линия в едно предаване, посветено на отношенията. Тя разказва, че преспала с млад мъж, който се представял като Роб. След това той абсолютно изчезнал от живота ѝ и спрял да си вдига телефона. Според Ариел, нямало причина за случващото се, защото всичко било прекрасно, независимо, че Роб е 2 пъти по-млад от нея.

Водещият не мисли много и иска телефона на Роб, след което звъни... това, което следва е най-драматичният разговор в предаване на живо, което светът е виждал.

Когато Роб вдига, водещият го моли да обясни своето изчезване и защо вече не вдига на Ариел. В началото Роб не може да повярва, че му звънят от телевизията и възкликва: "О Боже, това е уморително!".

Когато се убеждава най-накрая, че това не е номер, Роб решава да каже всичко както си е: "Вижте какво... знам, че ще изглеждам като най-големият задник, но това беше отмъщение. Намерих профила ѝ в мрежата и познах фамилията – това беше майката на мръсника, който превърна ученическите ми години в ад. За това реших да я чукам, за да му го върна."

Ариел, която е още на линия на свой ред втрещена го пита: "Ах, ти си приятел на Сам?!?!", а Роб отговаря крещейки по телефона: "Не съм никакъв приятел на този урод, който наричаш син, той ми разби живота, превърна всеки ден от детството ми в мъчение и сега искам да знае, че чуках майка му!"

Още преди зрителите да осъзнаят какво се случва Роб добавя: "Направих и хубави снимки, вече ги пратих на сина ти!" и затваря телефона.

Ние нямаме какво да кажем...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ