Жена позволи на съпруга си да спи с шаферката в брачната им нощ

27.12.2023, 12:00

Идеално!

   
 
Жена позволи на съпруга си да спи с шаферката в брачната им нощ
Източник: Youtube

Жена разкри, че е позволила на съпруга си да спи с шаферката в брачната им нощ. 26-годишната Кейти се омъжва за приятеля си Дан, 25, на церемония в Торки, град в Англия, през септември.

Двойката се среща в продължение на шест години, запознавайки се от общи приятели. Преди няколко години те решават да започнат връзка, след като една вечер обсъждат фантазиите си в леглото. Младоженците се появяват в телевизионно предаване, в което Кейти обяснява как са поканили една от нейните шаферки да се присъедини към тях в спалнята в сватбената им нощ.

"В крайна сметка заведохме една от приятелките ми в нашата спалня. Пихме малко и накрая направихме тройка с нея и беше наистина забавно. Тя е една от най-добрите ми приятелки, така че беше много удобно", споделя.

"Мисля, че голяма част от присъдите, които получих, бяха от семейството ми. Те не одобряваха това, което правех и всъщност вече не говорят с мен заради това", продължава Кейти.

В крайна сметка семейството ѝ решава да не присъства на сватбата. Кейти казва, че все още се радва да бъде заобиколена от хора, които приемат нея и Дан такива, каквито са в деня на сватбата им.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ