Баща измисли начин да прецака всички тийнеджъри по света

13.07.2018, 17:00

С новата апликация ReplyASAP родителските ти съобщения никога няма да бъдат игнорирани

   
 
Баща измисли начин да прецака всички тийнеджъри по света

Ако си родител, значи това ти е познато до болка. Звъниш, пращаш съобщения, но отговор така и не получаваш. Е, ако хлапето му трябват пари, веднага ще ти вдигне... дори ще те набере сам.

Това обаче не е проблем за Ник Хърбърт, чийто син Бен винаги отговаря възможно най-бързо. Каква магия е успял Ник да направи на сина си? Всъщност Ник е измислил апликация, която кара телефонът на Бен да издава силни и досадни звуци, докато бащата не получи някакво уверение, че синът му е видял съобщението (вижте видеото по-долу). 

2077251

Измъкване няма, а стъпките са изключително прости. Първо, сваляш апликацията. След това я инсталираш. Имаш право на един безплатен контакт, но ако искаш да въвлечеш цялото си семейство в този капан, ще трябва да си платиш. На последно място, единственото нещо, което трябва да е направиш, е да пратиш на жертвата си съобщение. Причината най-вероятно ще е спешна, но също така можеш да го тестваш, когато просто искаш да отегчиш детето си или пък да го изложиш до смърт. 

2077250

Екранът на детето ти ще бъде буквално превзет от пратеното съобщение, а телефонът му ще започне да издава досадна мелодия, която не може да бъде изключена по никакъв начин, докато съобщението поне не бъде прочетено  - дори ако телефонът е на безшумен режим!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ