37 бременни съдят приложение, което определя безопасните дни за секс

20.09.2018, 17:00

ХА–ХА–ХА

   
 
37 бременни съдят приложение, което определя безопасните дни за секс

Действието се развива в развитата и здравомислеща Швеция. Историята, която ще ти разкажем напълно покрива мисълта: "Ето това, наистина не сме го очаквали".

Ако се придържаме към фактите историята започва преди няколко месеца, когато на пазара излиза революционното приложение Natural Cycles, което определя дните, в които жените не могат да забременеят.

Честно да ти кажем напълно сме шокирани от наивността (и тъпотата) на северните дами. В крайна сметка безопасни дни за секс, в които мадамите не могат да забременеят, не съществуват – това на децата им го казват още в училище. (Уви, не в българските училища, 'щото лелките още ми мислят, че там не се прави секс). И все пак да повторим – БЕЗОПАСНИ ДНИ ЗА СЕКС НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

Уви, 37 жени, които са използвали приложението Natural Cycles, не го знаят това и са забременели. И сега според шведското издание svt, съдят създателите на приложението. И като имаме предвид, че към сегашния момент приложението се използва от 700 хиляди жени по цял свят, това все още е малък брой недоволни бъдещи майки.

И изобщо, още веднъж повтаряме за всички, които не бързат да стават родители – БЕЗОПАСНИ ДНИ ЗА СЕКС НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ