Тази детска книжка по сексуално образование скандализира родителите  2 Виж всички снимки

25.05.2018, 16:00

Някои я описват като забавна и искрена, но за други тя е напълно неподходяща

   
 

По-рано ви съобщихме за 30-годишния Отис, чиято глава не го слуша особено, поради което решил да съобщи на всеослушание от къде идват бебетата. Малкият детайл е, че това станало по средата на детска площадка, което станало и причаната за неговото прибиране на топло. Оказва се обаче, че имало и по-конвенционални начини децата да се осведомят за птичките и пчеличките. 

Например, чрез книгата на Фиона Катауска "Изключително истинската история за начина, по който се правят бебетата". След пускането в тираж, реакцията на някои родители е все едно ненормалният Отис я е писал. Излязла съвсем скоро, още топла-топла, илюстрираната книжка предизвика много разговори дали е подходяща за малки деца или не. 

2062525

"Може ли някой да ми каже защо, по дяволите, това се продава в детската секция на Kmart", е типичната реакция на не малка част загрижените родители. За други обаче, които смятат, че е по-лошо да отглеждаш децата си в балон, книжката е забавна, искрена и не би трябвало да причинява неудобство и срам. "Ако не искате децата ви да я виждат", съветват те, "просто не я купувайте!"

А какво причинява цялото това дрънкане, може да видите тук:

9ead8c67-023f-381d-7f53-10a5cfda98ad

2062530

2062527

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ