Радостно откритие! Сексът на работа не прецаква нещата

22.10.2017, 18:00

Смисъл с колежки, не на бюрото на шефа...

   
 
Радостно откритие! Сексът на работа не прецаква нещата

Учените направиха откритие, което ще промени целия ти професионален живот... и сексуален, може би. Та, да започнем от начало...

Сексът – каквото и да си говорим е гениално изобретение. Той помага да се убие време, полезен е за здравето и e незаменим, ако искаш да се обзаведеш с потомство.

Съвсем скоро учени от Университета Орегон (не бъркай с щата) заедно с колегите си от Университета във Вашингтон доказаха, че сексът има още едно положително нещо – помага да си по продуктивен на работното място.

Там, изследват се 159 човека, с редовен сексуален живот на възраст до 35 години. Те отговарят на нескромните въпроси на учените в продължение на две години за отношенията си на работа.

Оказва се, че тези, които имат симпатии и закачки с колежките са много по продуктивни и се издигат в йерархията на работното място. И друго – сексът преди работа подобрява работния процес.

Та, ако ти предстоят важни преговори и искаш повишение – задължително покажи тази статия на колежката. Така де, взаимно ще си помогнете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ