Най-готините мацки, седнали на Железния трон  17 Виж всички снимки

17.08.2017, 18:45

Не са за изпускане!

   
 
<p><span>Game of Thrones е любим <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">сериал</span> на милиони зрители по света, а Железния трон се е превърнал в емблематиченсимвол на поредицата.</span><span> Снимките на фенове с него са безброй, но нямаше как да не обърнем внимание на тези симпатични <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">дами</span>, които изглеждат много секси, седнали във величествени пози. </span></p>

Game of Thrones е любим сериал на милиони зрители по света, а Железния трон се е превърнал в емблематиченсимвол на поредицата. Снимките на фенове с него са безброй, но нямаше как да не обърнем внимание на тези симпатични дами, които изглеждат много секси, седнали във величествени пози. 

Game of Thrones е любим сериал на милиони зрители по света, а Железния трон се е превърнал в емблематичен символ на поредицата. Периодично той се повява в различни държави по света, за да могат заклетите фенове да се снимат на него. Снимките са безброй, но нямаше как да не обърнем внимание на тези симпатични фенки, които изглеждат много секси, седнали на трона. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ