Къде жените искат мъжете им да свършват след секс? (16+)

11.12.2018, 19:00

Знанието е сила

   
 
Къде жените искат мъжете им да свършват след секс? (16+)

Съществува тема, която заслужава внимателно изследване. Когато правим секс, ние мъжете свършваме. Нека не си кривим душите - в повечето случаи ни е много по-лесно, отколкото на жените. Трудният въпрос обаче е: къде? 

Разбира се, когато до теб лежи дългогодишен партньор, най-вероятно вече сте напълно наясно с телата си и преференциите си. Това ви помага да се съгласувате и така да се каже - да резонирате в леглого.

И въпреки това е добре да сме наясно с общите тенденции. Ето защо хората от Bad Girls Bible се нагърбват с отговорната задача да изследват 740 мъже и жени относно техните предпочитания в тази област. Мъжете отговарят къде обичат да свършват най-често и жените съответно споделят собствените си предпочитания.

Не е изненадващо, че 92% от анкетираните смятат, че вагината е най-предпочитаното място за завършващия удар на мъжа. 74% от запитаните споделят, че тялото е най-доброто място за свършване, а 54% са категорични, че това е устата. Също така обаче ние имаме онези 23%, според които нито едно от тези места не е опция, заради това са дали отговор "другаде", което може да включва всичко от пода до тоалетната хартия. 

2081338

Когато се опитаме да бъдем малко по-конкретни, вече виждаме и разликите в предпочитанията между мъже и жени. Например, 42% от мъжете обичат (или пък си мечтаят) да свършат по лицето на жената, докато само 12,7% от жените споделят същия фетиш. 

Относно гърдите - 26,6% от мъжете се точат на мястото, докато 37,1% от жените споделят, че това е любимата им локация. 

Знанието е сила, приятели, така че за повече статистически разлики в това отношение, посетете сайта на Bad Girls Bible.

2081339

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ