Коя е кодовата дума на Доналд Тръмп, ако му се прави секс в Белия дом?

08.06.2018, 20:00

Има такава. Все пак трябва да предупреди службите да не гледат

   
 
Коя е кодовата дума на Доналд Тръмп, ако му се прави секс в Белия дом?

Ключовете за Белия дом вече са в джобчето на новия американски президент Доналд Тръмп и той ще трябва да свикне на живота в новия си дом. Естествено, част от този живот е непрекъснатата закрила на президентската служба за охрана - "Сикрет сървиз". От това следва, че моментите за уединение, в които Тръмп няма да бъде наблюдаван от службите ще бъдат малко.

Но въпреки 70-те му години и факта, че първата дама Мелания Тръмп няма да се премести при него, а ще прекарва повече време в Ню Йорк, за да се грижи за образованието на най-малкия им син, Доналд също е човек и е възможно да му се прииска да изпълни съпружеския си дълг при някоя от визитите на съпругата му в Белия дом. Каква е процедурата тогава? 

За да бъдат оставени на спокойствие от тайните служби в такъв момент, президентът ще трябва да изговори някои тайни думи. Цялата кодова реплика е: "Ренегад (Доналд) и Ренесанс (Мелания) ще обсъждат Босненския въпрос". Ако пък наистина на Тръмп му се наложи да говори с някого за проблемите в Босна, репликата тогава трябва да бъде "ще разглеждат Босненския въпрос".

Според Huffington Post тези процедури са въведени от бившия президент Барак Обама. Той е бил първият президент от много време, който е държал да има възможност да прави секс в Белия дом - място, където по принцип това не е било практика. Не е ясно какво са правили предишните президенти, когато са имали нужда от креватни забавления, но то не се е случвало там. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ