Извънредни новини: колата на Fake Taxi беше открадната!

07.06.2018, 12:00

2018-а, кога ще спреш?!

   
 
Извънредни новини: колата на Fake Taxi беше открадната!

Казахме си, че тази година светът ще е по-добро място за живенее, ама не. Може би трябва да свикнем най-сетне, че животът не е филм на Дисни, а е истинска хорър поредица. "Какво отново?", ще попиташ ти трескаво, очаквайки, че Китай ще си изпълнят заканата за война с Америка.

Не е това, но нищо чудно да видим повече закани за войни в следващите няколко седмици, защото удоволствието на милиони мъже по света беше отнето. Или по-скоро беше откраднато. Е, с прискърбие ти съобщаваме, че най-известното английско такси, онова което обещава най-горещите и палави возения, беше задигнато. Разбира се, говорим за Fake Taxi. Дори не се прави, че не знаеш за какво говорим. 

2066475

Знаеш, че е прекалено. Знаеш, че е непростимо. И знаеш защо - тази кола върви с история. От екипа на Fake Taxi звучат сякаш са съсипани от новината. В Туитър излезе и съобщение от главата на продукцията Лю Томас:

"Безмълвни сме", споделя той, "Ако имате информация, моля да пишете на info@faketaxi.com."

Феновете са вече разярени. Не завиждаме на крадеца, който вече е набеден за най-долната отрепка, ако го спипат. Това возило носи сантиментална стойност за редица хора - пасажери, шофьори, продуценти и зрители.

Едно нещо обаче със сигурност искаме да видим - реакцията на полицаите, намерили таксито, когато започнат да светят вътре с ултравиолетовата светлина в търсене на следи от похищението. 

Стискаме палци!

P.S. Представяш ли си да си продуцент на подобно нещо? В края на работния ден смърдиш на секс, но не си правил такъв. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ