Ето как жените разбират дали сте добър в леглото, още преди да стигнете до там

29.09.2016, 20:15

Или няколко идеи какво да правите, за да увеличите шанса си

   
 
Ето как жените разбират дали сте добър в леглото, още преди да стигнете до там

Да, знаем, че няма как да разберем жените и не претендираме, че информацията в този материал е 100%-овата истина, но тя все пак идва от сексолог и (най-важното) този сексолог е жена. Става въпрос за американката Кейти Хорууд, която в интервю за Daily Star твърди, че има няколко неща в поведението на мъжете, които могат да подскажат на жената дали потенциалният секс ще я разбие или ще я остави незадоволена. 

Според нея има комбинация от фактори, които определят дали един мъж е добър любовник и не малка част от тях могат да бъдат забелязани много преди нещата да започнат да се разгорещяват. Вижте кои са те... Не, по-скоро вижте как трябва да се държите за да изглеждате като голям любовник и да вкарате жената в леглото. Нали това е целта все пак? Та, ето:

1. Бъдете добър слушател.
Явно разсеяните хора имат тенденция да пренасят невниманието си и в секса, така че слушайте всичко, което ви се казва, колкото и да не ви пука.

2. Гледайте я в очите.
По този начин я карате да се чувства като най-важното нещо за вас. Не е важно дали наистина е така, важното е тя да си мисли, че е така.

3. Бъдете активен.
Според Хорууд мъжете, които водят по-активен живот (т.е. не прекарват почивните дни в лежане) имат по-добра издръжливост в леглото и държат инициативата в свои ръце. Според нас няма проблем да прекарвате почивните дни в лежане, стига да не прекарвате и целия сексуален акт по гръб и очаквайки жената да ви води.

4. Бъдете спокоен. 
Спокоен, уравновесен и релаксиран. Това е ясно. Ако имате проблеми с нервите - мента, глог и валериан.

5. Научете се да танцувате:
Това вече е по-сложно, защото има хора, които отговарят на останалите критерии и въпреки това са дървета на дансинга. Но не е необходимо да сте Майкъл Флетли от "Lord of the Dance", важното е просто да имате усещане за ритъм, което е ключовото за секса. А това усещане може да се придобие дори и само от слушане на музика, така че спокойно. Можете да се справите!

6. Опитвайте нови храни.
Това малко ни изненада, така че ще ви обясним само какво мисли мис Хорууд, без да представяме нашите виждания. Според нея ако човек е по-склонен да опитва нови и екзотични храни, значи се предполага, че ще е по-широкоскроен и няма да разчита само на мисионерската в леглото. Има резон...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ