Двойка не може да зачене дете 4 години, защото правят секс грешно!

28.08.2018, 09:00

Естественият подбор в действие...

   
 
Двойка не може да зачене дете 4 години, защото правят секс грешно!

Колкото и да е странно, въпреки цялото сексуално образователно съдържание в интернет, някои хора все още успяват да не знаят как се прави секс. Въпреки всичко тази история си е доволно странна, каквото и да говорим.

Та, мястото, където се развива странното действие, като много други страни действия, е Китай. Както съобщава порталът Guiyang Evening News, при гинеколог дошла двойка (фамилията не се споменава) с оплакване, че от 4 години жената не може да зачене, независимо, че правят редовен секс. След прегледа лекаря установява, че тя е девствена – тежко състояние, което доволно трудно се получава при редовен секс.

След като жената казва на доктора, че сексът и причинява почти винаги болка, с малко разсъждения, той стига до заключението, че двойката прави секс погрешно всичките тези години. Ок, може и да не е грешно, зависи от предпочитанията, но със сигурност така не може да се възпроизведеш. И ако още не се досещаш от намеците – мъжът и жената правят анален секс.

След като докторът им обяснява как се прави секс, който може да стигне до потомство, двойката се прибира и след няколко месеца жената е бременна.

Нямаме абсолютно никакъв коментар за случката... никакъв. Ще си ходим от планетата.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ