Важна ли е бройката?

26.08.2016, 12:00

Как я възприемат хората около вас?

   
 
Важна ли е бройката?

С колко души сте спали? Това е въпросът, с който могат буквално да ви зашлевят на първа среща, защото преди всичко е твърде личен. Но въпреки това много хора се интересуват точно от това каква е вашата бройка и си правят изводи за вас.

Когато имате сериозна връзка, сексуалните ви преживявания се превръщат в съвсем подходяща и нормална тема за дискутиране.

Но дали бройката е от значение и как я възприемат потенциалните ви партньори?

Идеалното число варира в зависимост от различните държави. Но все пак, ако се попитате да впечатлите жена, фактът, че сте спали с повече от 15 жени би я отблъснал. Относно жените - бройката не трябва да надвишава 14. Нищожната разлика между двата пола изненадващо показва липсата на двоен стандарт.

Добра идея ли е да обсъждаме сексуалния си опит с партньора си?

1769081

Макар да намираме въпросът отчасти за неудобен, разискването му се оказва необходимо при наличието на сериозни отношения между двама души. И не толкова, за да си направите извод колко лесен е партньора ви, колкото е добър повод да обсъдите възможностите за предаване на болести по полов път. Така ще имате възможност и да обмените известен опит и дори да се сближите повече с партньора си.

А вие как мислите? Трябва ли "вълшебното” число да се обсъжда? И ако да, с кого е допустимо и с кого не?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ