7 порнографски неща, които са замаскирани като прилични!

24.04.2017, 14:15

Само не показвай тази статия на никой!

   
 
7 порнографски неща, които са замаскирани като прилични!

Не показвай тази статия на никой, че като нищо ще хванат да забранят някакви неща от Народното събрание. Все пак Министерството на културата се стяга за Волен.

Цветенце

1899713

Аморфофалус – симпатично растение, голямо и от корените му японците варят супа. Името му се превежда, горе-долу така: "безобразен пенис".

Канелено руло

1899706

Не е само съвременен десерт. Нашите предци го пекът в тази странна форма, сещаш се на какво прилича, за да отпразнуват идването на пролетта и началото на плодородната година. За жените говорим, не за природата.

Рогчета

1899710

Разбира се рулата не са се пекли сами. Това е мъжката версия на рулото. Едно време по сватбите рулата са се давали на момата, а рогчето на мъжете. После си ги разменят и ги изяждат като своеобразна орална любов.

Украшение

1899707

Провери всичките висулки, които си купувал от индийски магазини. Ако видиш такъв знак, да знаеш, че през цялото време си мъкнал с теб порнография. Това е знак "йони" важен символ в индийските традиции и представлява женски полов орган. Всеизвестен факт е, че не се води за практика да се ходи с него по делови задачи.

Сърце

1899712

Какъв циник трябва да бъдеш, че да подариш на жената пенис? Оказва се, че традиционният символ на любовта всъщност идва от древен Рим и тогава се е ползвал като ерeктирала главичка на пенис. Пак се е давал от любов... ма, друго е било посланието – нЕкак си.

Анх

1899711

Анх е най-значимият символ за древните египтяни, — кръст, като символ на живота, и кръг, като символ на вечността; заедно те символизират безсмъртието. Този кръст също така символизира и единението на женското божество — Изида и мъжкото божество — Озирис, т.е. съюза на земното и небесното.

Сега, ако го имаш някъде татуиран – извинявай. Истината е, че този знак се смята за фалическото начало на Бога създател – иначе казано – за пишката му. В определени години се свързва пряко с Озирис, тъй като това била единствената част от тялото му, която Изида не може да намери и я извайва от глина.

Целувка

1899708

Това произведение на френската кулинария се нарича "baiser", което си се превежда целувка. Уви, след няколко десетилетия, французите започват да използват името на сладкиша, като много груб начин да се заканят да опънат някой.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ