Проблемите на жените, които не стигат до оргазъм

01.06.2016, 14:30

Горкичките

   
 
Проблемите на жените, които не стигат до оргазъм

Много жени не стигат до оргазъм по време на секс. И после се налага да се довършват в самотно състояние. Много жени не знаят що е то "свършване" с потен и запъхтян мъж в пазвата. Е, те се мъчат да имитират нормален живот, щастие и любов, но вътрешно в себе си са наранени и нещастни. Ето какво признават те самите в анонимен сайт.

1. Много ми е трудно да стигам до оргазъм. Но не се ядосвам заради това, а поради факта, че гаджето ми се притеснява. Сега все по-често не мога да се насладя на секса, защото приятелят ми се натъжава.

2. Мога да стигна до оргазъм само с вибратор. Никога не съм признавала това на гаджетата си, защото ме е срам, че не съм като другите момичета.

3. Не мога да свършвам по време на секс, защото всичко, за което мисля, е удоволствието на мъжа.

4. Не мога да свършвам и това страшно ме притеснява. От 5 години съм сексуално активна и дори когато съм супер близо да свърша, пак не успявам.

5. Никога не съм изпитвала оргазъм по време на секс, но мъжете си мислят, че дори достигам до множествен, защото се преструвам.

6. Не мога да свърша, освен ако не яздя възглавница или нещо такова. Срам ме е, когато някой мъж така се старае, а пък аз нищо не мога да направя.

7. Когато кажа на мъжете, че не мога да свърша по време на секс, те го приемат като някакво предизвикателство. А истината е, че наистина не мога, освен ако не мастурбирам.

8. Ужасно съм разочарована, когато правя секс с гаджето си и не успявам да свърша.

9. Почти никога не стигам до края в секса. Обичам любовната игра, обожавам секса, но ми е трудно да свърша.

10. Влюбена съм в мъжа, с когото се виждам, но не стигам до оргазъм с него. Страх ме е, че ще реши, че не си падам достатъчно по него и в това се корени проблемът.

11. Срам ме е от тялото ми и затова не мога да се отпусна и да стигна до оргазъм.

12. Фактът, че не мога да свършвам притеснява приятеля ми повече, отколкото мен самата.

13. Никога не изпитвам оргазъм по време на секс. Винаги казвам на мъжа какво да прави, но той се уморява и затова се преструвам.

14. Страх ме е, че съм от онези жени, които не могат никога да изпитат оргазъм. Харесва ми сексът, но така и не успявам да свърша.

15. Оказа се, че имам медицински проблем и затова не мога да свършвам. Но ми харесва да правя секс с гаджето ми. Само че той все по-рядко иска да сме интимни, защото не успява да ме докара до оргазмен край. Страх ме е, че това ще ни раздели.

16. Не знам какво е това вагинален оргазъм.

17. Чувствам се по-малко женствена, защото не мога да стигам до оргазъм.

18. От толкова много години се преструвам, че свършвам с гаджето ми, че ако сега му призная, това ще го унищожи.

19. Когато мастурбирам, мога да свърша и 4 пъти един след друг. Когато правя секс с гаджето си, не мога да свърша нито веднъж.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ