Порно актриса кандидат за президент през 2020

06.06.2018, 12:00

Нямаме търпение да я видим в оралния... овалния офис!

   
 
Порно актриса кандидат за президент през 2020

Очакват ни вълнуващи времена през 2020. Сякаш изборът на Тръмп за глава на Американските съединени щати не беше достатъчно вълнуващ. И го казваме без грам ирония. Мислете каквото си искате за човека, но няма как да отречете, че дори бутафорният Тръмп е пъти по-добър от всичко, което ще видите на българската политическа сцена. Ама то не е театър, ще кажете. Тогава защо гласувате сякаш е реалити шоу и всяко чудо в политиката е за три дни, както се казва. Поне като е шоу, да е като хората. 

Ставайки въпрос за шоу, през 2020 Америка ще има възможността да избере порно актриса за свой президент - Шери Девил (Cherie DeVille). Шери, чието истинско име е Каролин Папароци, започва професионалната си кариера като лицензиран физиотерапевт, но бързо се впуска към нещо по-пикантно и разчупено. Когато се премества в Калифорния, меката на порноиндустрията, тя бързо се изкачва на върха на тази доминирана от мъже професия.

7d3a5cc8-ed46-8896-8d04-c41f283b14da

Шери, която в момента е на 30 години, снима приблизително по 200 сцени годишно, което предполагаме, че я прави в някакъв смисъл работохоличка. Добре е да знаем, че притежава стабилна работна етика! Наскоро обаче тя обяви, че има и други планове за кариерата си. Шери се описва като клонящ наляво либертарианец, което я кара да се разкрачи (освен във всекидневната си работа, разбира се) между Демократите и Либертарианската партия. 

Тя иска да легализира марихуаната, да наложи ново законодателство във връзка с притежанието на оръжие и да възобнови принципа на т.нар. "мрежова неутралност". Също така тя ще иска да хвърли по-позитивна светлина върху индустрията, която й спечели съответната слава и която най-вероятно ще й помогне да набере нужните средства, за да продължи кампанията си. 

2066059

Въпреки че Шерил е голяма почитателка на либертарианското (про-капиталистическо) списание Reason, тя също така подкрепя ревностно социалиста Бърни Сандърс. На нас ни мирише малко на миш-маш от политически и социални идеи, но със сигурност си признаваме, че ще се радваме да я видим в оралния... овалния кабинет на Белия дом. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ