Най-скъпият апартамент в Америка е в продажба! Трябва да го видиш!  12 Виж всички снимки

23.01.2017, 17:15

3 кухни, боулинг, вертолетна площадка и прочие необходими за живота неща

   
 
<p>На американския пазар на недвижими имоти се появи властелина на апартаментите. Той се намира в Бел <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Еър</span>, Лос Анджелис и струва 250 милиона долара. Освен изброените в подзаглавието достойнства има още и 12 спални и 21 тоалетни. Разбира се, това не е всичко, повече можеш да разгледаш по-долу.</p>

На американския пазар на недвижими имоти се появи властелина на апартаментите. Той се намира в Бел Еър, Лос Анджелис и струва 250 милиона долара. Освен изброените в подзаглавието достойнства има още и 12 спални и 21 тоалетни. Разбира се, това не е всичко, повече можеш да разгледаш по-долу.

На американския пазар на недвижими имоти се появи властелина на апартаментите. Той се намира в Бел Еър, Лос Анджелис и струва 250 милиона долара. Освен изброените в подзаглавието достойнства има още и 12 спални и 21 тоалетни. Разбира се, това не е всичко, повече можеш да разгледаш по-долу.

Иначе големината (не учудващо) е 3530 кв. м, а цената както вече ти казахме е  250 милиона долара. Ние сме реалисти и не сме пресмятали цената в левове.

За малко да забравим. Също така собственика продава апартамента със впечатляваща колекция коли, сред които са и Mercedes 540-K Roadster 1936 година и Pagani Huayra. Единственият проблем е, че е далечко от метрото.

 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ