Знаменитости със странни професии

27.06.2018, 16:00

А вижте ги сега!

   
 
Знаменитости със странни професии

Преди да стане най-голямата звезда в Холивуд, Брад Пит се обличал като пиле извън ресторанта за бързо хранене "Ел Поло Локо", махайки на преминаващите коли. Пит също така признава, че е бил шофьор на стриптизьорки, карал ги бил по различни събития, пускал музиката и събирал парите. 

2072307

 

Като малък, Кристофър Уокън всъщност е работил в цирк. Работата му е била да асистира на укротителя на лъвове в цирка. Лъвът на Уокън се наричал "Шеба", а Уокън казвал, че е "като куче". 

2072296

 

Преди да стане известен, Джони Деп продавал химикалки по телефона. Трикът, според Деп, бил да обещаеш на някого голяма награда като пътуване до Таити, стига да купи шепа писалки. Въпреки това вината на Деп го накарала да се откаже от работата, въпреки че днес той смята, че тази работа е била първият му опит като актьор.

2072304 

 

Въпреки че Дани Де Вито не е популярен със собствената си коса, дребничкият актьор работил като фризьор през лятото. Но не кого да е, ами на мъртъвци. Де Вито работил в местната морга, оформяйки косите на починалите хора. 

2072308

 

Джим Кери напуснал училище на 15-годишна възраст, защото семейството му било доста бедно. Така той започнал да работи като чистач, за да подкрепи семейството си финансово. Дори носил бейзболна бухалка, само защото искал да "пребие някого". Кери твърди, че ако актьорската му кариера никога не е била провървяла, той все още е щял да работи в стоманодобивните заводи на Онтарио.

2072310

 

Дъстин Хофман е работил редица неща преди да се издигне като актьор, включително като портиер и писател на Жълтите страници (заедно с още 80 жени). "Нямах срам", споделя Хофман за ранните си кариерни решения.

2072309

 

Няколко биографи посочват, че през 1961 г. Мик Джагър е работил като портиер в психиатричната болница "Бексли", транспортирайки вещите на пациентите , за да плати таксите си в London School of Economics. Смята се, че Джагър е загубил девствеността си от сестра в някой от килерите на "Бексли".

2072300

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ