Намериха нова причина защо жените не изпитват оргазъм

26.06.2018, 11:00

Все едно останалите не ни стигаха

   
 
Намериха нова причина защо жените не изпитват оргазъм

На света има хиляди причини, които пречат на различните момичета да изпитат оргазъм по време на секс. Най-прословута сред тях е липсата на любовна игра. Другите са ни до болка ясни - стрес, умора и дори салатата, която е хапвала в офиса. За жалост има и съвсем нова и прясна причина.

Новото изследване на учените от Университета Куинсланд (Австралия) доказа, че ако вашето момиче счита за важно да ѝ отваряте вратата, да ѝ помагате с палтото и (не дай Боже) да ѝ носите чантата, само по простата причина, че сте се родили мъже, тя ще изпитва доста по-сложно оргазъм, отколкото жените с феминистически възгледи. Макар да ви се струва, че логиката куца някъде, учените казват, че колкото по-взискателна е една жена към мъжете, толкова по-трудно достига до оргазъм.

Image result for making love

Ръководителят на изследването Емили Харис и нейните колеги попитали над 662 жени дали жената трябва да зависи от мъжа и трябва ли мъжът да се грижи за жената. Оказва се, че жените, които се придържат към традиционните възгледи, считат, че жената трябва да е пасивна, а мъжът доминантен. За това отговорността за своя оргазъм те прехвърлят на партньора си и като резултат това води до далеч по-малко удоволствие от секса. От друга страна пасивните жени говорят рядко за желанията си в леглото. Ами, това е.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ