Най-обсебените спортни фенове в света

31.08.2015, 09:43

Когато спортът е целият ти живот

   
 
Най-обсебените спортни фенове в света

Да бъдеш фен може да означава много неща. За някои истинският запалянко не пропуска мач на любимия си играч или отбор, за други - това е човек, който помни всяка статистика, а за трети е някой, който просто обича да гледа спорт по телевизията.

Без значение вие на коя теория симпатизирате, ще се съгласите с нас, че следващите крайно отдадени хора са едни от най-обсебените спортни фенове в света.

1. Шанта Роналдо

1558825

По принцип Кристиано Роналдо има много фенове по целия свят, но едва ли има по-луд по него от тийнейджъра Шанта, който дори си смени фамилията в чест на португалеца. 17-годишният холандски фен харчи много пари, за да може да пътува до Испания и да се вижда със своя идол. Както сами можете да се убедите, Шанта дори визуално прилича на Кристиано.

2. Робин Фикър

1558829

Той е суперфен на баскетболния отбор от Уошингтън Булетс. Фикър е известен с това, че винаги седи зад скамейката на гостуващия отбор и си носи малко мегафонче, с което през целия мач пречи и дразни противниковия тим.

3. Виктор Томпсън

1558826

През 2008 г. Томпсън се прочува с татуировката на Ню Инглънд Пейтриътс, която прави на главата си. В следващите години той развива татуса си, за да прилича максимално на каските, с които любимият му тим играе. В наши дни Виктор малко е в затвора, така че не ясно как се развива мастиленият му проект.

4. Кливейн Гилеспи

1558824

Дворът на Гилеспи е тематично декориран в чест на любимия тим Уошингтън Редскинс.

5. Дона Лебано

1558827

Дона и семейството ѝ дотолкова са луди по отбора на хокейния Чикаго Блекхоукс, че когато преди две години тя получава контракции по време на мач, първото нещо, което всички правят, е да изчакат техния тим да поведе в резултата и чак тогава да отидат в болницата, където Дона да роди.

6. Манчестър Юнайтед от Свищов

1558828

Разбира се, няма как да не споменем и Манчестър Юнайтед Левиджов. Освен че дълги години се бори с това да си смени официално името на Манчестър Юнайтед, той татуира емблемата на Червените дяволи на челото. Нашенецът се прочу и на Острова, където футболните хора са впечатлени от неговата искрена фенщина.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ