ЛЕТИЩЕ! Правилата, които трябва да знае всеки, който се изнася от Терминал 2!

Чети да не се излагаш!

   
 
ЛЕТИЩЕ! Правилата, които трябва да знае всеки, който се изнася от Терминал 2!

Ако Бог не искаше човекът да лети, нямаше да ни даде да напишем тези правила. Още повече, че новият президент е Фак-т, а съдейки по коалициите, новото правителство – Fuck. Очакваме нови опашки по летищата за това чети и се учи.

Преди полета снимай крилото на самолета и го качи на стената си във Facebook. Така докато пътуваш няколко човека ще те попитат къде летиш, ще коментират: "Е, много ти порасна работата, копеле!"; "Маме, върни се в Кирпичане, няма кой да прекопае картофа тая година, моля те!"; "Жоре, да напишеш един "хуй" от мен" и прочие. Така ще си зает да отговаряш, докато чакаш багажа на лентата и няма да ти е скучно.

***

Ако не знаеш на кой гейт да се прекачиш тичай след първия човек облечен в анцунг "Odibos" и по възможност го изпревари на Check in-a. Ако пък не знаеш къде е изходът – повали с тупаник първия срещнат и след това попитай службата по безопасност.

***

Ако са отменили прикачването ти с повече от 12 часа можете да поискаш от авиокомпанията топла вечеря, но не и от другите пътници.

***

Не се опитвай да разбереш какво говори пилотът. Особено, ако английският ти е роден език.

***

Ако са ти свършили сандвичите със сланина и чесън, споко. В безмитната зона се напръскай обилно с тестърите – колкото повече, толкова по-добре. По време на полета това ще ти помогне да вземеш облегалката от съседа.

***

Вземи от стюардесата повечко хартиени пликове, дори да не ти става лошо. Така ще можеш да стреснеш целия самолет, когато по време на кацането надуеш и спукаш пакетите един след друг.

***

Не спирай да пускаш оферти за секс на стюардесата. Тя ще е поласкана и ще ти каже какво е по-вкусно – пиле или риба.

***

Ако си вегетарианец задължително го кажи на стюардесата... и на съседа, и на всички в самолета. Какво ти говорим и без това ще го направиш.

***

Ако съседът заспи на рамото ти – спраскай му носа. Наглец долен. Пред персонала се оправдай, че те притеснява сексуално.

***

Няма смисъл да слагаш телефона на "самолетен режим", ние имаме приятел Генчо, никога не го слага и още си е жив.

***

Ако до теб седи някой бърборко започни да се молиш на арабски.

***

Ако има опашка за тоалетната, изпревари всички и кажи, че отиваш при пилотите "да питаш нещо".

***

Гледай страшно стюардесите. Момичетата обичат лоши момчета.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ