Кой печели кинобилети за филма „Небостъргачът“?

17.07.2018, 16:00

Вижте кои са петиматa късметлии!

   
 
Кой печели кинобилети за филма „Небостъргачът“?

Приключи играта на DIV.bg, в която можехте да спечелите един от петте двойни кинобилета за филма "Небостъргачът". Благодарим на всички за участието и за креативните отговори, които ни дадохте на въпроса:

Какво би направил, ако семейството ти е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргач?

Ето и кои са победителите:
Десислава Владимирова
Зорница Попова
Петя Кирковска
Койчо Георгиев
Николай Доскачаров

Условия, свързани с билетите: Билетите са двойни, под формата на ваучери, и важат в периода 20.07. - 02.08. (вкл.), в избрано от победителя кино от веригите Синема Сити или Кино Арена само и единствено за филма "Небостъргачът". Билетите важат за избран от победителя ден и час в посоченото от него кино от съответната верига и според програмата на киното. Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Организаторите не носят отговорност, в случай че в избраното от победителя кино няма прожекции на филма."

За филма "Небостъргачът":

Дуейн Джонсън влиза в ролята на бивш агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят. Докато работи по нова поръчка в Китай, той установява, че най-високата и най-безопасна сграда в света е под атака, а той е несправедливо заподозрян. Превърнал се в беглец, Уил трябва да открие виновните, да изчисти името си и да намери начин да спаси семейството си, което е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргача.

***

Небостъргачът идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 13 юли.
Гледай трейлъра ТУК.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ