Кои филми ще бъдат номинирани за Оскар за 2018 година?

23.11.2017, 18:45

Ранни предсказания...

   
 
Кои филми ще бъдат номинирани за Оскар за 2018 година?

Като върли киноманиаци и ние нямаме търпение кои филми ще бъдат номинирани за Оскар през 2018 година. а дали нашите любими ще са сред тях?

Тук ще ви представим няколко потенциални оскарови филми, които напълно биха си заслужили номинацията, а защо не и наградата. Дали предсказанията ще се сбъднат?

"Call Me by Your Name"

2005531

Това е филм за любовта между двама мъже в Италия през 1980 година. В момента темата за хомосексуалната ориентация е доста наболяла в обществото, така че това произведение определено трябва да се има предвид. Филмът дори спечели награда на Sundance Film Festivalпрез Януари. 

Call Me by Your Name има силни шансове в много категории, като най-добър актьор и най-добър поддържащ актьор.

"Дюнкерк"

2005533

Драмата предизвика огромен интерес, въпреки излезе пов реме на слабия сезон през лятото. Режисьорът Кристофър Нолан не е бил номиниран за най-добър режисьор, но напоследък постоянно се спекулира, че именно тзи е неговата година.

"Molly's Game"

2005528

Чески Частейн опредлено ни отвя главите в този филм. Тя е била номинирана за Оскар два пъти, но все още не е печелила. Също така, предвид липсата на очевидна конкуренция в това състезание досега, номанацията ѝ за Оскар е почти гарантирана.

"Mudbound"

2005532

Филмът излезе в Netflix на 17 ноември, така че се радва на огромна аудитория.

"Battle of the Sexes"

2005529

Ема Стоун е любимка на Академията и е все още свежа в техните очи. Самият филм може и да не получи номинация, но Ема има шанс за категорията "Най-добра актриса".

"I, Tonya"
2005530
Тъмна комедия с участието на Марго Роби в главната роля. Тя се превъплъщава в скандалната фигуристка Тоня Хардинг и смятаме, че заслужава признание за това. 
"Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"
2005534
Този мрачен филм за днешната действителност получи много гласност след наградата на публиката в TIFF.
"The Shape of Water"
2005525
Огромни шансове за номинация за визуални ефекти, продуктов дизайн, грим и прически, но също така и за най-най-добър режисьор, най-добър оригинален сценарий и най-добра актриса.
"Майка!"
2005527
Филмът е доста противоречив, тъй като получи много критики, но Дженифър Лоурънс и Мишел Пфайфър определено заслужават прознаниеа за брилянтната игра.
   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ