Кои са най-разпространените сексуални фетиши?

16.05.2017, 18:00

Време е да разберем

   
 
Кои са най-разпространените сексуални фетиши?

Всеки има собствени вкусове в секса, но при някои хора те са по-силно изразени и са доста по-специфични. Когато споделяш сексуалните си фантазии с половинката, това определено подсилва връзката между двама ви. Тук можеш да видиш най-разпространените сексуални фетиши и да припознаеш някои от тях.

Фетиш към крака

1912430

Това е влечение към крака, пръсти на краката, обувки, чорапи, както и облизване на краката или смучене на пръстите. Включва се и доставянето на сексуално удоволствие с помощта на крак.

Воайорство

1912427

Воайорите искат да гледат хора, които са голи и правят секс. Това е често срещан фетиш, тъй като повечето хора изпитват известен елемент на очарование към голотата и сексуалността на другите.

Латекс

1912420

Това влечение е насочено към латексови облекла, които подчертават перфектно всяка извивка на тялото. Често за предпочитане е латексът да е лъскав.

Доминиране и подчинение

1912421

Фетишът е част от практиката BDSM.  Доминирането и подчинението е действие, при който доминиращият контролира подчинения, който прави всичко, което му е казано.

Пиърсинг по тялото

1912426

Той включва обеци на пъпа, лицето, езикът и дори половите органи. Хората с подобни предпочитания обикновено търсят партньори със същия фетиш.

Гърди и дупета

1912429

Повечето мъже се възбуждат от гърди и дупета, но фетишистите обикновено са обсебени от тези части на тялото. Особено ги привличат пищни задни части и големи "подскачащи”гърди.

Коса

1912428

Играенето с коса по определен чувствен начин може да се асоциира с фетиш. Някои от "любителите” на коси предпочитат те да са вързани, за да ги дърпат по време на секс.

Размяна на дрехи

1912423

Силно разпространен фетиш е размяната на дрехи между двата пола сред гей обществата. Но много хетеросексуални мъже обожават усещането на женското бельо върху себе си и също така обичат да обличат рокли и други женствени дрехи.

Вода, гръмотевици и светкавици

1912424

Хората с този фетиш се възбуждат от необичайни атмосферни условия. Изразява се в силна възбуда, предизвикана от шума на течаща вода например.

Космати костюми (Furries)

1912425
Множество са хората, които обичат да правят секс, облечени в костюми на различни пухкави животни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ