Кои женски действия отблъскват мъжете

07.07.2016, 14:15

Искрено и лично

   
 
Кои женски действия отблъскват мъжете

Няма как да не сте чували за Reddit. Е, именно там мъже споделят кои действия на дамите ги карат да се отдръпват. Може би ще се изненадате, но това са искрени мъжки обяснения, а не някакви измислици или статистически данни.

1. Дразня се, когато момичето си качва само селфита в Instagram и като цяло социалните мрежи. Да, добре изглеждаш, ок, това е чудесно. Само че с тези непрекъснати селфита ми показваш, че не можеш да ми предложиш нищо освен външния ти вид. Не мога да те уважавам заради това.

2. Не харесвам жени, които се мислят за принцеси и смятат, че всички са им длъжни по някакъв начин. Те се виждат като красиви и специални, но в моите очи са мързелани, които използват "приятелите си".

3. Прекаленият тен. Когато кожата ти е бяла, не бива да си кафяв. Това е вредно, освен това в 99% от случаите жените, които по цял ден се пекат и се мажат с изкуствен тен, се оказват и доста прости същества.

4. Да си самоуверена и да имаш самочувствие не значи да си кучка, но много жени не разбират разликата.

5. Когато се държат така, сякаш супер много мъже ги търсят. Тази "стратегия" действа на жените, защото те преследват мъжете, които се радват на голям интерес. В обратния случай ефектът е негативен.

6. Когато се правят на по-глупави, отколкото са.

7. Когато си увеличават устните - някой няма ли най-после да каже на тези жени, че са жалки?

8. Когато прекаляват с грима. И като цяло - ако са прекалено "направени", това ми говори, че се стараят твърде много да се харесат, че са несигурни в себе си.

9. Не обичам, когато жените непрекъснато говорят за предишните си сексуални партньори.

10. Когато нарочно карат мъжете да ревнуват, защото не спират да флиртуват, доказвайки може би на себе си, че са желани жени.

11. Когато са с прекално дълги нокти, тежък парфюм и тежък грим.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ