Отлагат "Град на лъжи" с Джони Деп само месец преди премиерата

08.08.2018, 13:00

Актъорът е потънал до шия в проблеми

   
 
Отлагат "Град на лъжи" с Джони Деп само месец преди премиерата

Според първоначалните планове, дългоочакваният филм с Джони Деп трябваше да излезе на 7 септември, но за съжаление това няма да се случи. За капак на всичко, от филмовата компания не са обявили нова дата.

Предстоящият филм на звездата се върти около смъртта на Notorious B.I.G. и ако всичко беше протекло по план, "Град на лъжи" трябваше да съвпадне с 46-годишнината от раждането на рап иконата.

Филмът, в който участва и Форест Уитакър, проследява Деп в ролята на детектив от LAPD на име Ръсел Байлинг, който се опитва да разгадае все още неразкритото убийство на Notorious B.I.G. през 1997 г., само шест месеца след смъртта на своя съперник Tupac Shakur. 

Новината за изтеглянето на филма е предшествана от редица проблеми, с които Деп си има работа напоследък. Не само актьорът страда от компулсивно прахосничество, но и в момента бива съден от член на снимачния екип на  "Град на лъжи", който твърди, че 55-годишният актьор го е ударил два пъти. Всичко това подхрани слуховете за физическо насилие, които витаят около Деп покрай отношенията с бившата му съпруга Амбър Сърд, която се разведе с него само след 15 месеца брак.

Може да се допусне спокойно, че с подобни новини около Джони Деп, би било практически невъзможно филмът да бъде промотиран по адекватен начин без да завалят тонове неудобни въпроси. От тук и неговото забавяне.

2085183

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ