Има нещо, което не разбираме за "Джурасик Свят"

13.06.2018, 12:00

Защо по дяволите тези порти са с размерите на динозаври?

   
 
Има нещо, което не разбираме за "Джурасик Свят"

Така. Вие сте млад и готин изпълнителен директор на екип от генетични инженери, който търси начин да забогатае, създавайки динозаври. До тук нищо изненадващо и неразбираемо. Вие сте чувал също така и за ужасите покрай оригиналния Джурасик парк, който завърши с разхождащ се Тиранозавър Рекс из Сан Диего. И все пак сте напълно сигурни, че зоологическа градина, населена с живи динозаври, ще ви донесе достатъчно пари, за да си направите един хубав бял Кокаинозавър.

Не сте тъп, така че ще вземете нужните предпазни средства, за да се подсигурите, че източникът на вашите финанси няма да бъде изяден. Наемате тонове персонал, възползвате се от най-сигурните съвременни технологии и какво правите също така? Изграждате достатъчно огромни порти във всяка клетка, така че на динозаврите да не им се налага дори да се наклонят преди да се нахвърлят върху всички.

Това все пак не е обикновен зоопарк. Най-опасното и генетично модифицирано чудовище там е отгледано в своята клетка, така че НИКОГА не е било предвиждано да излиза. И изведнъж всички са изненадани, когато това чудо започна да си го изкарва на посетителите. Това е все едно да си изненадан, че кучето ти е влязло в апартамента през вратичката за кучета! По-изненадващото е как никой инженер не е казал "Пичове, тази врата трябва да е с размерите на човек, след като само хора трябва да влизат и излизат от това място". 

2067943

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ