Играй и спечели супер награда от екшън-трилъра "Нито звук"!

10.04.2018, 10:14

Премиерата на филма е на фаталния петък, 13-ти април

   
 
Играй и спечели супер награда от екшън-трилъра "Нито звук"!

Днес е щастливият ти ден! Защо ли? Защото имаш шанс да спечелиш супер яките награди от филм, който обещава да предостави на зрителите едно изключително напрегнато изживяване. На фаталния петък, 13-ти април не казвай нито дума, гледай си в краката и каквото и да става, не викай, защото иначе ще те открият. Не, това не са суеверия, свързани с деня, а три прости правила, които ще ти гарантират оцеляването в спиращия дъха екшън-трилър "Нито звук". 

Преди обаче да ти разкажем по-подробно за филма, виж как може да спечелиш одеяло за пикник или фенер от филма. Всички фенове на къмпинга, палатките, скитането по горите и айляка са добре дошли в нашата игра! 

2 бр. одеяло за пикник

2048069

2 бр. фенер

2048071

Ето как да участваш в играта:

Отговори с коментар под статията на въпроса:

Какви начини и средства би избрал за ежедневните си дейности и комуникация, ако знаеш, че издадеш ли звук, ще умреш? 

Имаш време до 23:59 часа на 16.04.2018 г. Четиримата победители ще бъде изтеглени на 17.04.2018 г. в сайта. Желаем ти успех!

Официалните правила на играта ТУК.

За филма:

В центъра на историята в екшън-трилър Нито звук  е четиричленно семейство – майка, баща и две деца, които живеят в пълна изолация в провинцията и единственият им шанс за оцеляване е като следват три прости на вид правила: не издавай нито звук; следвай пътеката или ще умреш; светне ли червено – бягай. Изключително трудна задача, която става невъзможна, предвид житейските обстоятелства, пред които се изправя семейството.

2048070

В главните роли във филма влизат носителката на "Златен глобус" Емили Блънт (Момичето от влака, Дяволът носи Прада, Looper: Убиец във времето), Джон Кразински (Офисът, Нещо назаем, Не е лесно, Момичето на отбора), Ноа Джуп (Райско кътче в ада) и Милисент Симъндс (Свят измислен, пълен с чудеса).

2048072

Режисьор е Джон Кразински, а сценарият е дело на Брайън Уудс, Скот Бек и Джон Кразински, по идея на Брайън Уудс и Скот Бек. Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм и Брад Фулър. Изпълнителни продуценти са Сила Костас, Джон Кразински, Алисън Сийгър и Арън Янус.

Не издавай Нито звук в кината предпремиерно от 6 април и премиерно от 13 април 2018. 

А ето го и трейлърът на филма:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 5
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 16.04.2018 | 23:46
5 Ще пиша съобщения- електронни и на хартия, но по-скоро ще се скрия, за да избегна общуването и така най- добре ще се предпазя от издаването на звуци=
от Не е посочен | 15.04.2018 | 01:15
4 И аз като повечето хора ще премина към писане, а когато мога, ще ползвам езика на тялото, за да не издавам звук.
от Не е посочен | 14.04.2018 | 10:54
3 На мен ще ми бъде много трудно да не издавам звук в ежедневието, тъй като съм доста активен и приказлив човек. Все пак ако ми се наложи да бъда тиха, ще ползвам писане в общуването.
от Не е посочен | 14.04.2018 | 00:23
2 Смартфонът е измислен точно за да не се издава нито звук, а хората да общуват помежду си. Смятам, че това е най- ефективният начин да се пази тишина.
от Не е посочен | 13.04.2018 | 00:18
1 За да не издам звук в ежедневните си дейности бих ползвала писане, както на хартия, така и на чат. Също така бих общувала със знаци и поглед и съответно бих свела общуването до минимум.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ