Какво мразят жените в секса?

27.11.2017, 13:30

Интересно!

   
 
Какво мразят жените в секса?

Сексът и интимността са едни от най-важните елементи на една връзка. По време на секса винаги трябва да се стараеш да задоволиш напълно партньорката си, както и тя теб.. Но мъжете не винаги са сигурно какво точно има харесва на жените и какво не. Самите дами рядко обсъждат тези неща, а това само усложнява ситуацията.

Има действия в леглото, които жените обожават, но трябва да си особено внимателен с това, което те мразят. А Какво е то? Сега ще разбереш.

Прекалено много вдъхновения от порното

2006359

Ако гледаш порно филми твърде често, вероятно ще ти мине през ума да изпробваш нещо от там. Но всички добре знаем, че в тези филми позите са доста нереалистични и всичко е преувеличено, а жените не си падат по сложни неща в леглото. Правете секс по начин, по който и двамата да се чувствате комфортно.

Прекаляваш с пляскането

2006357

Жените обожават да бъдат пошляпвани, но когато прекалиш това действие става наистина болезнено и спира да носи всякакво удоволствие. Така тя ще се почувства насилена и половият акт няма да е приятен и за двама ви.

Правите го само в една поза

2006355

Става скучно и омръзва. Сменяйте позите по-често.

Слагаш главата ѝ, където ти падне

2006354

Ако тя иска да направи нещо, сама ще поеме инициативата. Не е необходимо да насилваш нещата. Така можеш да я откажеш напълно.

Пропускаш любовната игра

2006356

Груба грешка! Жените не са роботи и имат нужда от предварителна подготовка. Няма ли любовна игра, няма да има и качествен секс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ