Я виж новия Mercedes-Benz CLS!

15.10.2017, 18:00

Подробности за третото поколение на модела

   
 
Я виж новия Mercedes-Benz CLS!

Третото поколение на седана Mercedes CLS е насрочена за автосалона в Лос Анжелис през ноември. Пичовете от Autocar обаче успяха да се докопат до определена информация.

Виждаме, че формата остава – 4 врати и нисък покрив. Промени има по фаровете, които следват новия дизайн на Mercedes-Benz. Предвидени са 18, 19 и 20-цолови джанти.

Интериорът е подобен на този на E- и S-Class. Има два дисплея – един за приборите и втори – за мултимедийната система. Дефлекторите на вентилацията са същите като при Е-Class.

Моделът е изграден на платформата MRA, взаимствана от E-Class, но електрониката и повечето опции са същите като при S-Class. 

Двигателите са бензинови и дизелови, като при първите има допълнителен с генератор с мощност 20 к.с. Той се захранва от 48-волтова система.

зелът развива 244 к.с., а бензиновият – 299 к.с. Следват редовите 6-цилиндрови двигатели, които при дизела развиват 285 или 340 к.с., а при бензина – 367 к.с. Ще се предлага и версия AMG с 435 к.с., но все още не е ясно дали ще има вариант с V8 агрегат.

1990841

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ