Киану Рийвс произвежда ръчно направени мотоциклети

24.08.2016, 17:15

Масло, страст и още нещо

   
 
Киану Рийвс произвежда ръчно направени мотоциклети

Киану Рийвс безспорно е един от най-гениалните актьори на новото време. Освен с това обаче, той нашумя и като една от "най-земните" звезди в Холивуд (земя-звезда, много ни бива). След бурно изразеното му недоволство към съвременното консуматорско общество, Киану е голям почитател и на всичко, което се задвижва с двигател и има масло вместо кръв.

1768511

И докато Леонардо Ди Каприо се блъска по пътищата със сексапилни 24-годишни модели, Рийвс не го играе тузар, а произвежда уникални ръчно направени мотоциклети. Фенове сме и на двамата, но стилът на Киану ни допада доста повече.

Ателието на актьора се нарича Arch Motorcycles и е специализирано в създаването на ръчно изработени крузери. Компанията е създадена съвместно с дългогодишния приятел на Киану Гард Холигер. Всичко започва през 2007 година, когато двамата се заемат да тунинговат мотор на Harley Davidson.

1768512

Името на подобрената машина е KRGT-1, работата отнема няколко години, но вече може да се похвали с няколко продажби.

1768514

Моторът притежава 2,0-литров двигател с мощност 120 к.с. и 6-степенна трансмисия. Най-интересното обаче - възможностите за персонализация, уникалната машина може да бъде поръчан в над 200 различни версии.

Подробностите може да ви разкаже самият актьор в следващото видео:

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ