Защо жените обичат да спят с женени мъже?

25.03.2022, 09:00

Разкрихме ги!

   
 
Защо жените обичат да спят с женени мъже?

За какво ѝ е на една жена да се втурне след мъж, който е женен и има няколко деца? Просто е – чуждата паница винаги изглежда по-добре от нашата!

А може би просто тези жени си падат по опасността, драмата и чрез подобни отношения създават допълнителни предизвикателства в живота си.

Някои дами намират връзката с чужд мъж за много вълнуваща. За тях бързият секс в склада на офиса му по време на обедната му почивка е много по-качествен от всеки друг секс, който са правили. Фактът, че трябва да действат изключително експедитивно, прави тази "връзка" още по-завладяваща.

Но след време идват емоциите и става ясно, че трябва да се сложи край на тази авантюра.

1884921

Други пък го правят за да се съревновават с жена му. Той толкова ревностно разказва за сексуалните си подвизи с партньорката преди брака, че на любовницата ѝ се иска да докаже на този мъж, че е в пъти по-добра.

И така започват да го правят навсякъде, по всяко време, докато в един момент приятелите на жена му ги виждат и ги издават.

Има жени, които смятат, че женените мъже имат повече и по-добър сексуален опит и са добре запознати с женското тяло и женските желания.

А някои дами пък са наясно, че щом женен мъж се забърква с друга женя, явно сексуалният му живот е твърде скучен и има нужда от разнообразяване. Това означава, че той ще бъде много по-енергичен и по-страстен с любовницата, а тя точно на това се надява.

И преди жените да нарекат всички мъже прасета и да ги обвинят, че непрекъснато изневеряват, нека се замислят с кого изневеряват тези мъже (едва ли с други мъже).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ