Запознайте се с кучето Инго и неговия най-добър приятел, който е бухал  10 Виж всички снимки

22.01.2018, 10:30

Сладри!

   
 
<p><span>Някои приятелства изглеждат доста необичайни, но определено са истински и за цял живот. Днес ще ви представим кучето <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Инго</span> и неговия най-добър приятел, който е бухал.</span></p>
<p><span>Инго и приятелите са членове на семейството на Таня <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Бранд</span>, която е невероятен фотограф. И тя решава да сподели с нас тяхната необикновена дружба.</span></p>

Някои приятелства изглеждат доста необичайни, но определено са истински и за цял живот. Днес ще ви представим кучето Инго и неговия най-добър приятел, който е бухал.

Инго и приятелите са членове на семейството на Таня Бранд, която е невероятен фотограф. И тя решава да сподели с нас тяхната необикновена дружба.

Някои приятелства изглеждат доста необичайни, но определено са истински и за цял живот. Днес ще ви представим кучето Инго и неговия най-добър приятел, който е бухал.

Инго и приятелите са членове на семейството на Таня Бранд, която е невероятен фотограф. И тя решава да сподели с нас тяхната необикновена дружба.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ