Това е патриотично! В Екатеринбург разсъблечени деца маршируват в екстремни зимни условия!

26.04.2018, 13:00

Обединение патриоти и БСП адмирират и приготвят проектозакон за българските училища

   
 
Това е патриотично! В Екатеринбург разсъблечени деца маршируват в екстремни зимни условия!

Ако си мислиш, че положението в българските училища е много сериозно (не хубаво сериозно), трябва да прочетеш това.

На 24 април 2018 година в руския "Facebook" ("Контакте") се появи пост на изданието "Типичен Екатеринбург" с пронизващи снимки: момичета и момчета бодро маршируват в условия на брутален снеговалеж, облечени само по това, с което майка ги е родила (по суровите руски мерки). Уточняваме: хлапетата са облечени с лятна униформа – момиченцата са с мини полички, чорапогащник и пантофки. И като цяло, не трябва да си моделиер, за да ти стане ясно, че униформата не пасва на климатичните условия.

Коментарът към снимките гласи: "Вчерашният всеруски конкурс по строева подготовка пред Домът на офицера". Както виждаш, гласи коментарът нещо, но нищо не обяснява. Много ни се иска да попитаме: толкова ли е важен този конкурс, за да се провежда в условия на екстремни сногонавявания? И още един риторичен въпрос: ако все пак е толкова важен, защо не облякоха децата поне в някаква постапокалиптична униформа?!

2053410

Снимките бързо станаха вирусни и предизвикаха недоволство у потребителите на социалните мрежи. Още повече  хората се възмущават на двамата добре облечени военни на фона на снимката.

На нас ни стана интересно и разбрахме детайли около целия идиотизъм. Пред изданието "Урал — Ведомости" представителката на проекта "Син и дъщеря на Отечеството" (без коментар, само с малко смях) – Олга Рогулина поясни, че нямало как да се пренесе случващото се в Дома на офицера, защото залата била в ремонт и щяло да стане още по-зле.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ