Пиянски телефонни неволи

26.08.2016, 13:00

Смущаващи чатове и още нещо

   
 
Пиянски телефонни неволи

Признайте си! Всеки един от вас се е напивал неведнъж и е изпращал унизителни текстове на бившото си гадже или пък на майка си. Откакто технологията напредна за нас става все по лесно да се свързваме с близките си по всяко време, но това не винаги е добре. Защото когато пиян човек се докопа до телефон резултатът почти винаги е трагичен.

Освен това, в подобни обстоятелства, човек е склонен да изпраща съобщения или да се обажда на възможно най-неподходящите хора.

Ето едни от най-идиотските неща, които хората са изпращали докато са били в нетрезво състояние:

Нека пишем на мама, за да ѝ кажем колко много я обичаме. А защо пък да не ѝ изпратим няколко голи снимки? Точно това е направил млад мъж преди няколко месеца. Но за щастие майка му го е приела добре.

Друг пък разказва как докато бил на парти намерил телефон с неясен собственик на пода. Решил с него да снима интимните си части, след което да изпрати снимките на майката му. Но на сутринта, за изненада, собствената му майка го попитала защо ѝ е изпратил снимки на атрибута си.

1769200

Някои хора са склонни да правят брутални самопризнания по телефона за престъпления, които не са извършили. Точно това направил и един мъж, който си признал, че е убил котката на приятел с антифриз. Е, познайте дали те двамата все още са приятели?

Момче пък споделя, че получил SMS от близък през нощта, а текстът гласял "Помощ". Тъй като не бил в града помолил няколко човека от компанията си да проверят дали момчето е добре.

Не след дълго се оказва, че "пострадалият" се нуждаел от помощ за изпиването на бутилка вино, но не е успял да изпише целия текст, защото е бил пиян.

1769198

В друг случай може да искате да се пошегувате със сестра си като напишете "Помощ, умирам", като имате предвид от смях, но по случайност да го изпратите на баща си и той да полудее от притеснение.

Други хора пък се напиват и решават да обновят статуса си с досадна песен от Евровизия или в нашия случай - чалга цитат от новия хит на Цветелина Янева.

Един мъж на име Тайзек пък изпратил "Искам да бъда перфектният мъж за теб” на приятелката си. Или поне така си мислел, докато на сутринта не получил отговор от шефа си: "Съжалявам Тайзек, но единственият идеален мъж за мен е Лиам Нийсън”.

Груповите чатове … Единствено пиян човек е способен да добави абсолютно всичките си контакти в общ чат и да им изпрати няколко пъти едно и също съобщение.

Жена пък разказва как на сутринта след луд купон проверила телефона си и установила, че е набрала всеки един от контактите си, след което е изпратила по няколко съобщения, гласящи "хей" на всички, а дори няма спомен да го е правила.

1769199

Споделете с нас най-смущаващото съобщение или обаждане, което сте провели, докато сте били под влияние на алкохола.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ