Обявиха кои са снимките победители в международния фотографски конкурс Siena  14 Виж всички снимки

06.12.2017, 10:30

Разтърсващи кадри!

   
 
<p>Всяка година наградите <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Siena</span></span> International Photo Awards споделят най-добрите снимки на най-красивите и уникални места, хора и събития на Земята. Снимките са направени от невероятни фотографи от цял свят, които искат да ни покажат света през собствената си гледна точка. Специално за вас, подбрахме тези, които ни впечатлиха най-много.</p>

Всяка година наградите Siena International Photo Awards споделят най-добрите снимки на най-красивите и уникални места, хора и събития на Земята. Снимките са направени от невероятни фотографи от цял свят, които искат да ни покажат света през собствената си гледна точка. Специално за вас, подбрахме тези, които ни впечатлиха най-много.

Всяка година наградите Siena International Photo Awards споделят най-добрите снимки на най-красивите и уникални места, хора и събития на Земята. Снимките са направени от невероятни фотографи от цял свят, които искат да ни покажат света през собствената си гледна точка. Специално за вас, подбрахме тези, които ни впечатлиха най-много.

Фотографиите са разтърсващи и си заслужава да ги видите!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ